top of page

FGportal > Frysen.se

På måndag morgon blir FGportalen istället Frysen! Därför kommer även hemsideadressen ändras från fgportal.se till frysen.se som är vår gamla bloggadress som var ett komplement till Frysen skoltidning.


Som ni kanske har sett har sidan fått ett litet lyft redan nu, men också ett bredare syfte med den här bloggen. Att nå ut med aktuell info, vara ett komplement till skoltidningen precis som innan och samtidigt ge er elever mer inflytande att få ut information, olika verk eller reklam för olika skolrelaterade happenings!


Vill du posta något här? Klicka på knappen bredvid bloggen på startsidan, så postar jag det åt er. Kanske har ni en intervju, artikel, dikt, foto, målning, låt, utställning osv som du vill nå ut med?


FGportalen/Frysen används främst av Fryshuset Hammarby Sjöstads skolor (gymnasiet och grundskolan) men är en öppen hemsida som vem som helst kan komma åt.


Skulle du önska att något mer finns på sidan? Ser något tokigt ut (t.ex. på mobilsidan)? Tveka inte att säga till under IT > Kontakta IT så fixar vi det=)


Allt gott,

Elin, Mediepedagog

bottom of page